SPECIALS

Onze Specials

Newborn fotografie

Je kunt bij ons terecht voor je newborn foto’s. Wij leggen je baby op z’n/haar mooist vast. De periode dat je jouw baby op deze manier kan vastleggen duurt maar heel kort. Wacht dus zeker niet te lang! Laat door FSH deze emotie vastleggen op de gevoelige plaat. Puur natuur & voor altijd bij je.


Meer info newborn shoot


meer info zwangerscghapsshoot

Zit jij op die rose wolk?

Wil je dit op een mooie manier vast laten leggen…

Uiteraard zijn je man en kinderen van harte uitgenodigd om mee te poseren op de foto…

Portret fotografie

Zit je veel op social media, of heb je foto’s nodig voor je professionele webpagina’s, zoals LinkedIn etc. dan is een ‘knappe’ foto een must. Met een selfie red je het niet meer….Investereer in een goede shoot en jou toekomstige bazen c.q. opdrachten liggen voor het oprapen. 

 


Meer info portretshoot


Meer info familieshoot

Familiefotografie

Wie kun je hier nu niet blij mee maken? Dit is het meest favoriete cadeau aan ouders, grootouders en overige familieleden. En voor de prijs hoef je het niet meer te laten! Wij kunnen een mooie shoot doen in de studio of op locatie. Alles naar eigen keus! Wacht a.u.b. niet te lang, want we hebben al vele families moeten teleurstellen die te lang hebben gewacht met een boeking. Houdt s.v.p. rekening met een wachttijd van 4 – 6 weken.  Je kunt kiezen uit een ruim aanbod van concept foto’s en je mag 5 foto’s uitkiezen. 

 

Dierfotografie

Of wij nu op locatie of in de studio een foto van je huisdier moeten maken, wij draaien daar onze hand niet voor om! 

Jouw huisdier voor altijd prachtig vereeuwigd! 


Meer info dierfotografie


meer info modelshoot

Modelshoot

Ben jij (beginnend) model of sta je ingeschreven bij een modellenbureau en wil je je portfolio bijwerken of vernieuwen?

Fotostudio Heemskerk kan je hierbij van dienst zijn. We kunnen in de studio een mooie shoot maken, maar als jij een super locatie in gedachten heb, kunnen we daar de shoot doen. Je ontvangt van ons alle foto’s van de shoot, zodat je zelf een selectie kan maken voor je portfolio!

Laat je verrassen door onze prijzen…

Kortom, wij zijn altijd in voor een goede shoot!

Bekijk anders even onze verrassende prijzen….Onze prijzen

Of laten we meteen even kijken of er nog een datum vrij is!    U vult dit formulier in als vrijblijvende optie om een datum in te plannen. Na binnenkomst krijgt u van ons een bevestiging of afwijzing. Bij bevestiging kunt u vervolgens de optie krijgen om de datum definitief te reserveren.

    Ik heb interesse in de volgende fotoshoot:

    Deze shoot moet plaats vinden:

    Ik wil dit graag plannen op de volgende datum: