Fotostudio Heemskerk

2in1 shoot of Duo Fotografie

"Ik lijk absoluut niet op mijn zus!"

Ondek zelf hoeveel jij op je zus of broer lijkt.

Bovenstaande afbeelding is een voorbeeld van een drieluik. Tegen een kleine meerwaarde kunnen wij ook voor u een drieluik produceren. 

2in1 en wand decoratie door Fotostudio Heemskerk

Mooi hé….zo prachtige 2in1 productie aan de wand!

Ervaar zelf de gelijkenis van je zus, broer of kind…

Duo portret in zwart wit of kleur

2 in 1 portret

Fotostudio Heemskerk maakt van twee mensen, twee portretten, één gezicht. 

2 zusjes, 2 broertjes, broer en zus, moeder en dochter, vader en zoon. Maakt niet uit wat u wenst. 

Gelijkenissen waar u nog nooit bewust van was, komen nu boven water drijven. 

Fotostudio Heemskerk

De portretten worden gemaakt in onze fotostudio in Heemskerk. Vervolgens worden de beelden verwerkt tot één portret. 

Via WeTransfer worden de beelden je toegestuurd. 

(Kleine) kinderen

Wij krijgen regelmatig verzoeken voor kleine kinderen. Maar houdt daarbij rekening dat de anatomie van een kind anders is dan bijvoorbeeld een puber. De verhouding hoofd lichaam bij een volwassenen is 1:8, bij een kind is dit 1:4. Het is dus bijna anatomisch gezien onmogelijk om een hoofd van een veel jonger broertje of zusje (stel van 5 á 6 jaar) te matchen met een broer of zus van 13 of 14 jaar. Het is niet onmogelijk, maar het wordt wel heel lastig. Het mooiste is als kinderen gematcht moeten worden waarbij het leeftijdsverschil overbrugbaar is. Ofwel dat ze heel dicht bij elkaar liggen. 

Houdt rekening met de kleding.
Ga jij samen met je broer of zus op de foto? Zorg dan dat je beide bijvoorbeeld een zwart T-shirt draagt. 

Sieraden
Draag jij een ketting en je broer of zus niet? Zorg dat jullie beide of de zelfde sieraden dragen of geen sieraden dragen.

Onze werkwijze in het kort

De shoot

De shoot is het simpelste deel van het proces. U wordt uitgenodigd om in onze studio portret foto’s te komen maken. Dit doen we met een zwarte achtergrond. We nemen voldoende foto’s en via het scherm van onze computer kunt u alvast een keuze maken welke foto’s u gekoppeld wenst te zien.  We nemen altijd veel foto’s zodat er altijd voldoende keus is. Dit duurt gemiddeld 30 minuten.  Tijdens de shoot kunt u direct de foto’s op een groot scherm meekijken. Zo overleggen we ook globaal welke foto’s voor een samensmelting in aanmerking kunnen komen.  Na de shoot kunt u naar huis en gaan wij de foto’s bewerken tot één 2in1 productie. U ontvangt binnen enkele werkdagen een mail van ons.

Samenvoegen van de foto’s

In de nabewerking gaan wij via  onze Photoshop software twee foto’s koppelen. Dat is een bewerkelijke proces en kan soms wel een paar uur duren.  Maar het resultaat is dan ook verbluffend! 

Zijn de huidtinten van de modellen te verenigingen dan leveren wij de foto in kleur. 

Is er een significante verschil in huidtint, dan is het mooier om de foto in zwart wit op te leveren. Wij doen dit in overleg met u. 

2in1 shoot door Fotostudio Heemskerk

Of zonder streep of zwart wit

Naast de bovenvermelde samengestelde portretten, kunt u ook kiezen voor een portret zonder een streep over het midden. Dat is persoonlijke voorkeur. 

Voorts kan uiteraard ook nog gekozen worden voor de zwart-wit versie. Eén en ander is wel afhankelijk van de huidtint van beide modellen. Soms wijken die onderling zo af, dat het mooier is om zwart wit fotografie toe te passen. 

Afronding van het proces

In de meeste gevallen maken wij van de 2in1 productie een aantal varianten. Met streep / zonder streep / kleur / zwart wit etc.

Deze krijgt u via WeTransfer met beeldmerk en in lage resolutie in uw mailbox toegezonden. Daaruit mag u een keuze maken. De keuze geeft u weer door en wij zorgen dat uw keuze definitief wordt afgewerkt.

Dat wil zeggen in hoge resolutie (PNG-formaat) en zonder beeldmerk.

U ontvangt deze definitieve 2in1 productie dan ook weer via WeTransfer. 

Na het downloaden staat u vrij wat u met het beeldmateriaal wenst te doen. Zo kunt u het aanleveren bij uw favoriete online afdrukcentrale voor een mooie afdruk. De keuze is aan u!

Enthousiast geworden over onze 2in1 shoot?

Via onderstaande button kun je een optie verkrijgen op een datum naar keuze. Is de datum vrij, dan houden wij hem 24 uur voor je vast. In de tussentijd ontvang je een link van ons waarop je definitief een reservering maakt.

Datum vrij?

Dien een datum verzoek in. Is deze vrij dan houden wij hem 24 uur voor u vrij alvorens u kunt reserveren.

Bekijk de reviews van de mensen die u voor gingen:

Corona beperkingen.

Net als u, gaat Fotostudio Heemskerk uiterst voorzichtig om met het Corona-virus. Heeft u een afspraak voor een foto-shoot en voelt u zich, conform de richtlijnen van het RIVM, niet lekker, maak dan een nieuwe afspraak.

Op dit moment fotograferen wij maximaal 2 personen in de studio. Maar op een buiten locatie hebben wij meer mogelijkheden. Dus wenst u een familie portret en heeft u een mooie locatie? Neem gerust contact met ons op!  In de studio is alleen portret fotografie is mogelijk, uiteraard met gepaste afstand.

Ook als vanaf onze zijde enigszins twijfel is of een shoot wel doorgang kan vinden, zullen wij de afspraak afzeggen en een nieuwe datum prikken. 

Wij vragen uw begrip hiervoor. 

Blijf gezond!!