Fotostudio Heemskerk

Zwangerschaps Fotografie

Zwangerschaps fotografie door Fotostudio Heemskerk

Mooi hé! Zo'n prachtige foto aan de wand

Jullie worden papa en mama! Allereerst van harte gefeliciteerd! Hoe mooi kan het zijn? Voor je het weet is je dikke buik weer weg en ligt er een prachtige baby in de wieg.

Om dit prachtige moment vast te leggen voor later, kun je bij Fotostudio Heemskerk een zwangerschapsshoot vast laten leggen.

In de studio kunnen we met licht en donker spelen. Bijvoorbeeld een prachtig silhouette!

 

Aandachtspunten voor de shoot.

Bij de studio is gelegenheid tot omkleden. Dus wil je in diverse outfits op de foto, geen probleem. Neem je lievelingskleding mee! Ter verduidelijking: wij hebben geen kledingsets. Je echtgenoot of partner mag uiteraard mee op de foto, idem voor eventuele kinderen.

Wil je op de foto zonder bovenstuk (bijvoorbeeld met de handen bedekt voor de borsten), dan wil je geen afdruk in je huid zien van je BH. Houdt daar s.v.p. rekening mee.

Tip voor de partner en of kinderen die mee gaan op de foto: Veel foto’s maken wij blootvoets. Het staat veel mooier als dan de partner en/of kinderen ook blootvoets op de foto gaan. Houdt daar bij je voorbereiding dus rekening mee!

Wil je met een leuke accessoire op de foto? Neem het gerust mee.

Maar het belangrijkste is, alles mag, niets moet! 

Als je naar beneden scrolt kun je de verrassende prijzen bekijken van onze zwangerschapsshoots!

Wees ervan bewust dat wij alle tijd voor je nemen. Wij beseffen maar al te goed dat het voor jou de eerste keer of één van de eerste keren is dat je op deze manier wordt geportretteerd. Wij hebben geen haast, en nemen echt alle tijd voor jou. 

Je krijgt ruimschoots de tijd om je rust te pakken en om je om te kleden. 

We maken gebruik van witte achtergronden en donkere achtergronden. 

En je kunt tijdens de shoot de foto’s meekijken op een scherm. Dat betekent niet dat je direct moet kiezen, maar dan heb je wel een idee hoe de shoot verloopt qua materiaal. 

Zwangerschapsfotografie door Fotostudio Heemskerk

Voor onze allereerste zwangerschapsshoot hebben mijn man en ik gekozen voor Fotostudio Heemskerk. Ik ben hierop gestuit via google. Wij beiden zijn niet zo gek op ‘t maken van fotos, maar wilden dit speciale moment natuurlijk wel vastleggen. Ik heb wat plekken gemaild, maar Inge van Fotostudio Heemskerk reageerde heel snel. Ik heb aangegeven dat wij niet gewend zijn te poseren en het een beetje ongemakkelijk voelt, maar Inge wist mij al snel gerust te stellen en zou ons helpen met tips. Wij hebben de shoot in een studio gedaan aan huis. Het was een hele mooie en professionele omgeving. De echtgenoot van Inge maakte de foto’s en samen hielpen zij ons op weg. Het voelde dan al snel vertrouwd. Niks werd overhaast en er werd echt de tijd voor ons genomen om de mooiste foto’s te maken. Wij kunnen dit dan ook ten zeerste aanraden! Daarnaast komen wij ook absoluut terug wanneer de baby eenmaal geboren is, voor een newborn shoot. Het was een fijne middag en ik wil Fotostudio Heemskerk nog hartelijk bedanken!

 

Melissa

Er staan meer dan 150  Google Reviews over Fotostudio Heemskerk online. Met gemiddeld 4,9 van de 5 sterren. Wil je ze lezen? Klik dan op het Google logo onderaan de pagina.

Datum vrij?

Dien een datum verzoek in. Is deze vrij dan houden wij hem 24 uur voor u vrij alvorens u kunt reserveren.

Bekijk de reviews van de mensen die u voor gingen:

Corona beperkingen.

Net als u, gaat Fotostudio Heemskerk uiterst voorzichtig om met het Corona-virus. Heeft u een afspraak voor een foto-shoot en voelt u zich, conform de richtlijnen van het RIVM, niet lekker, maak dan een nieuwe afspraak.

Op dit moment fotograferen wij maximaal 2 personen in de studio. Maar op een buiten locatie hebben wij meer mogelijkheden. Dus wenst u een familie portret en heeft u een mooie locatie? Neem gerust contact met ons op!  In de studio is alleen portret fotografie is mogelijk, uiteraard met gepaste afstand.

Ook als vanaf onze zijde enigszins twijfel is of een shoot wel doorgang kan vinden, zullen wij de afspraak afzeggen en een nieuwe datum prikken. 

Wij vragen uw begrip hiervoor. 

Blijf gezond!!