Fotostudio Heemskerk

Kinder Fotografie

Heb jij na je zwangerschap je baby een newbornshoot cadeau gedaan? En merk je ondertussen dat jou kindje behoorlijk begint te veranderen? Dan wordt het weer eens tijd voor een fotoshoot. Altijd leuk voor jezelf of opa en oma. 

Maar feitelijk geldt dit voor alle leeftijden. Elke leeftijd heeft zijn eigen karakters. Wij zorgen ervoor dat u die karakters blijft herinneren met een reeks prachtige foto’s. 

Maar welke gelegenheid je ook kiest, wij maken er een feestje van. 

Let op!

Fotostudio Heemskerk beschikt niet over een garderobe met kinderkleding. Je dient voor je kindje dus z’n eigen feestkleding mee te nemen voor de shoot!

Wij fotograferen tot maximaal 9 kindertjes in de studio. Wilt u een shoot voor meer dan 9 kinderen, dan komen wij op locatie van keuze.

Tot 3 kinderen is in de prijs inbegrepen. Elk opvolgende kindje betaald u een toeslag. Zie voor onze actuele prijzen, onze prijzen pagina. Klik hier

Opa’s en oma’s opgelet!

Wilt u een leuk cadeau geven? Wij hebben ook een cadeaubon voor een cake smash shoot! U geen rompslomp in huis en u ontvangt de mooist, komische en hilarische foto’s online. Eventueel kunnen wij ook een foto laten afdrukken. Aan u de keus! In overleg is alles mogelijk.

Datum vrij?

Dien een datum verzoek in. Is deze vrij dan houden wij hem 24 uur voor u vrij alvorens u kunt reserveren.

Bekijk de reviews van de mensen die u voor gingen:

Corona beperkingen.

Net als u, gaat Fotostudio Heemskerk uiterst voorzichtig om met het Corona-virus. Heeft u een afspraak voor een foto-shoot en voelt u zich, conform de richtlijnen van het RIVM, niet lekker, maak dan een nieuwe afspraak.

Op dit moment fotograferen wij maximaal 2 personen in de studio. Maar op een buiten locatie hebben wij meer mogelijkheden. Dus wenst u een familie portret en heeft u een mooie locatie? Neem gerust contact met ons op!  In de studio is alleen portret fotografie is mogelijk, uiteraard met gepaste afstand.

Ook als vanaf onze zijde enigszins twijfel is of een shoot wel doorgang kan vinden, zullen wij de afspraak afzeggen en een nieuwe datum prikken. 

Wij vragen uw begrip hiervoor. 

Blijf gezond!!