Fotostudio Heemskerk

CakeSmash Fotografie

Met zulke foto's aan de wand lach je toch altijd...?

CakeSmash Fotografie door Fotostudio Heemskerk

Voor je het weet wordt je baby 1 jaar en gaat verder als ‘dreumes ‘. Een mijlpaal uiteraard! Hij of zij wordt prachtig aangekleed en mag ter ere van die eerste verjaardag heerlijk in zijn of haar eigen taart graaien.

Deze Smash-Cake fotografie is overgewaaid uit de VS en staat garant voor prachtige en hilarische foto’s.

Wij zorgen voor de taart, dat is een taartje in de vorm van een grote cupcake met botercremé en slagroom.

U heeft dus geen troep in huis. Wij maken de foto’s hier in de studio! Is dat niet makkelijk?

Wilt u een eigen taart meenemen? Geen probleem! Neem vooraf even contact met ons op, dan staan wij niet in de keuken (-:

U dient zelf de kleding mee te nemen. Wij hebben wel leuke accessoires, zoals een petje, strikje etc maar geen complete kleding sets.

Wij adviseren om twee setjes mee te nemen. Eén setje om foto’s te maken zonder cake. De jarige job wordt dan eerst in zijn feestelijke kleding gefotografeerd.

Vervolgens kunt u hem of haar omkleden in kleding die wel een stootje kan hebben. De taart wordt tevoorschijn gehaald en het feest kan beginnen.

Uw kind zal even moeten wennen aan het feit dat hij/zij een taart voor zich krijgt geschoteld die ook helemaal voor hem of haar is. Maar als eenmaal de bedoeling duidelijk is, levert dit hilarische foto’s op!

Het grote voordeel van twee kleding setjes is dat mocht de kleding bij de reportage zo smerig worden van de taart, dan heeft u tenminste nog een schoon setje bij u, om uw kindje weer schoon mee naar huis te nemen.

Datum vrij?

Dien een datum verzoek in. Is deze vrij dan houden wij hem 24 uur voor u vrij alvorens u kunt reserveren.

Bekijk de reviews van de mensen die u voor gingen:

Corona beperkingen.

Net als u, gaat Fotostudio Heemskerk uiterst voorzichtig om met het Corona-virus. Heeft u een afspraak voor een foto-shoot en voelt u zich, conform de richtlijnen van het RIVM, niet lekker, maak dan een nieuwe afspraak.

Op dit moment fotograferen wij maximaal 2 personen in de studio. Maar op een buiten locatie hebben wij meer mogelijkheden. Dus wenst u een familie portret en heeft u een mooie locatie? Neem gerust contact met ons op!  In de studio is alleen portret fotografie is mogelijk, uiteraard met gepaste afstand.

Ook als vanaf onze zijde enigszins twijfel is of een shoot wel doorgang kan vinden, zullen wij de afspraak afzeggen en een nieuwe datum prikken. 

Wij vragen uw begrip hiervoor. 

Blijf gezond!!