Fotostudio Heemskerk

Routebeschrijving

Onze studio is gelegen aan ons woonhuis op de 

ENGELANSTRAAT 76
1966 NJ HEEMSKERK

Google maps en andere navigatiekaarten hebben een fout in hun routebeschrijving naar onze fotostudio.

We hebben onderstaand de situatie beeldend gemaakt. Komende vanaf de Beneluxlaan stuurt de navigatie u de eerste rechts. Zie de rode lijn onderstaande eerste foto. Dat is ONJUIST. Dit is geen straat, maar alleen een toegangsweg voor bewoners. U moet de groene lijn volgen om uw auto te parkeren. 

Eenmaal op de parkeerplaats aangekomen moet u het voetpad volgen naar nr. 76.

Een bordje met nummer bewijzering treft u ook aan op de lantaarnpaal bij de blauwe bus. 

De groene pijl op bovenstaande foto laat zien welk pad u moet oplopen. Aan het einde van dit pad (+/- 70 meter) rechtsaf. Tweede huis rechts is nr. 76.

 

Datum vrij?

Dien een datum verzoek in. Is deze vrij dan houden wij hem 24 uur voor u vrij alvorens u kunt reserveren.

Bekijk de reviews van de mensen die u voor gingen:

Corona beperkingen.

Net als u, gaat Fotostudio Heemskerk uiterst voorzichtig om met het Corona-virus. Heeft u een afspraak voor een foto-shoot en voelt u zich, conform de richtlijnen van het RIVM, niet lekker, maak dan een nieuwe afspraak.

Op dit moment fotograferen wij maximaal 2 personen in de studio. Maar op een buiten locatie hebben wij meer mogelijkheden. Dus wenst u een familie portret en heeft u een mooie locatie? Neem gerust contact met ons op!  In de studio is alleen portret fotografie is mogelijk, uiteraard met gepaste afstand.

Ook als vanaf onze zijde enigszins twijfel is of een shoot wel doorgang kan vinden, zullen wij de afspraak afzeggen en een nieuwe datum prikken. 

Wij vragen uw begrip hiervoor. 

Blijf gezond!!