Fotostudio Heemskerk

Reservering

Maak uw reservering compleet

U vult onderstaand formulier in als u al een datum in overleg met ons heeft vastgesteld. Nadat wij in overleg met u een datum hebben vastgesteld, houden wij voor u deze datum 24 uur vrij. U dient dus binnen die 24 uur uw reservering definitief te maken. Dat kan door middel van het invullen van onderstaand formulier.  U ontvangt hiervoor na afloop een bevestiging van per mail.

Let op! Als u gebruik maakt van een VPN verbinding of incognito venster, kunt u waarschijnlijk dit formulier niet versturen. U zult een foutmelding ontvangen. Indien dit plaatsvind, neem dan contact met ons op. 

Datum vrij?

Dien een datum verzoek in. Is deze vrij dan houden wij hem 24 uur voor u vrij alvorens u kunt reserveren.

Bekijk de reviews van de mensen die u voor gingen:

Corona beperkingen.

Net als u, gaat Fotostudio Heemskerk uiterst voorzichtig om met het Corona-virus. Heeft u een afspraak voor een foto-shoot en voelt u zich, conform de richtlijnen van het RIVM, niet lekker, maak dan een nieuwe afspraak.

Op dit moment fotograferen wij maximaal 2 personen in de studio. Maar op een buiten locatie hebben wij meer mogelijkheden. Dus wenst u een familie portret en heeft u een mooie locatie? Neem gerust contact met ons op!  In de studio is alleen portret fotografie is mogelijk, uiteraard met gepaste afstand.

Ook als vanaf onze zijde enigszins twijfel is of een shoot wel doorgang kan vinden, zullen wij de afspraak afzeggen en een nieuwe datum prikken. 

Wij vragen uw begrip hiervoor. 

Blijf gezond!!