Fotostudio Heemskerk

Werkwijze

In onderstaand artikel leggen wij u uit hoe of dat wij te werk gaan…

 

 

U kunt altijd nog foto’s en/of producten bij bestellen. Dat is geen enkel probleem. Neem daarvoor contact op met ons!

 • U doet een verzoek tot het maken van een fotoshoot en geeft daarbij een concept datum op. Dit kan telefonisch, per mail of WhatsApp.
 • Indien wij in de gelegenheid zijn om op die specifieke datum de reportage te maken, krijgt u een link om de afspraak definitief te bevestigen.
 • Op de betreffende datum komt u alleen of met uw gezelschap naar de opgegeven locatie of studio. Daar wordt de reportage gemaakt.
 • Fotostudio Heemskerk gaat de foto’s beoordelen en selecteren. Deze foto’s worden vervolgens opgeslagen in een kleinere resolutie en met een watermerk van Fotostudio Heemskerk door de foto heen. Deze foto’s noemen we de concept foto’s. Onder dit artikel, leggen wij uit dat u bij deze concept foto’s door de ‘oogleden’ heen moet kijken. 
 • U ontvangt een mail waarin staat dat via Wetransfer de concept-foto’s onderweg zijn.
 • U ontvangt via de dienst WeTransfer een downloadlink. Weet u niet hoe WeTransfer werkt, wij hebben uitleg staan op onze website.
 • U kunt de foto’s downloaden en op uw eigen device plaatsen.
 • Elke foto heeft een specifiek nummer.
 • U mag, afhankelijk van de shoot, een x aantal foto’s uitkiezen en doorgeven met dat specifieke nummer.
 • U geeft uw nummers door via de mail. U mag ook meerdere foto’s opgegeven, die worden achteraf uit gefactureerd. Voor prijzen, zie hier en scroll naar extra foto’s bijbestellen.
 • Fotostudio Heemskerk gaat met uw selectie aan de slag met uw keuze uit de concept foto’s. De foto’s worden definitief bewerkt tot uw definitieve foto’s. Daarbij kan de foto worden bijgesneden of via photoshop worden bewerkt om oneffenheden weg te werken.
 • Na dit proces, ontvangt u wederom een link via de dienst WeTransfer met de definitieve foto’s.
 • U kunt uw keuze downloaden en rechtenvrij gebruiken.

Veel plezier

Aandachtspunten afdrukken

U krijgt zoals wij op deze website vermelden de afbeeldingen digitaal toegezonden. Wij fotograferen in de beeldverhouding twee staat tot drie. Met deze verhouding kunt u uw foto’s in de meest gangbare afdrukmaten laten verwerken, zoals 11 x 15 cm, 13 x 19 cm, 15 x 22 cm, 20 x 30 cm, 30 x 45 cm etc.

Heeft u al een lijst in gedachten waar een nog te nemen foto in moet komen, overleg dit dan van te voren met ons team. Zo komen wij achteraf niet voor vergissingen te staan.

Kijk door de concept foto's heen...

De concept foto’s zijn dus onbewerkt. Het kan dus zo zijn dat u bij de concept foto’s zaken ziet, die u op de definitieve foto’s niet meer ziet. Zoals zijkanten in de studio, welke worden afgesneden van de definitieve foto etc. 

Daar moet u dus ‘doorheen ‘ kijken….

Onbewerkte concept foto met beeldmerk en lage resolutie

Bewerkte foto zonder beeldmerk en met hoge resolutie

Datum vrij?

Dien een datum verzoek in. Is deze vrij dan houden wij hem 24 uur voor u vrij alvorens u kunt reserveren.

Bekijk de reviews van de mensen die u voor gingen:

Corona beperkingen.

Net als u, gaat Fotostudio Heemskerk uiterst voorzichtig om met het Corona-virus. Heeft u een afspraak voor een foto-shoot en voelt u zich, conform de richtlijnen van het RIVM, niet lekker, maak dan een nieuwe afspraak.

Op dit moment fotograferen wij maximaal 2 personen in de studio. Maar op een buiten locatie hebben wij meer mogelijkheden. Dus wenst u een familie portret en heeft u een mooie locatie? Neem gerust contact met ons op!  In de studio is alleen portret fotografie is mogelijk, uiteraard met gepaste afstand.

Ook als vanaf onze zijde enigszins twijfel is of een shoot wel doorgang kan vinden, zullen wij de afspraak afzeggen en een nieuwe datum prikken. 

Wij vragen uw begrip hiervoor. 

Blijf gezond!!