Leeg Sjabloon

Portret fotografie

Wanneer laat je nu een portret foto maken? Eigenlijk is het iets wat je niet vaak doet.

Wat ik tracht te laten zien, is de mens achter de foto. Dat ene kleine moment wat wordt vereeuwigd.

Er zijn vele redenen waarom jij een portret foto wilt laten maken. Kan een zakelijk motief zijn om een goede foto te hebben voor op een website of social media. De foto laat meteen zien wie je bent en wat je doet.
En wees eerlijk, je kunt met een mooi portret altijd één van je dierbare ontzettend gelukkig maken!

Waarom een portretfoto laten maken?

Portret ZW _1 fotostudio Heemskerk

Voor een fractie van een seconden zetten wij je leven stil. Dat beeld zal gevangen worden in een portret foto. Wanneer zou je een portret foto laten maken?

Bijvoorbeeld als je een zakelijke foto wilt voor je website of visitekaartjes. Of een portretfoto op de achterzijde van je geschreven boek. Maar ook voor bijvoorbeeld een pakkende foto voor je LinkedIn account.

Met een portretfoto laat jij zien wie je bent en wat je doet.

Daarnaast kan een portret foto uitstekend dienen  als cadeau voor mensen uit je directe omgeving.

De serie foto’s die je ontvangt hebben een standaard sRGB kleuren profiel. Dit kleurenprofiel is standaard en wordt door alle beeldschermen, browsers, camera’s en printers ondersteund. Dus voor de particulieren markt is dit de meest veilige optie. Houdt er s.v.p. rekening mee dat foto’s zoals door ons bewerkt met Adobe Photoshop, via een Windows applicatie een kleine zichtbare kleurafwijking kan geven. Dat is een bekend fenomeen. De daadwerkelijk foto heeft deze kleine afwijking niet. Op een Apple applicatie of een gekalibreerd beeldscherm heeft u geen last van dit kleurverloop.

Alleen of met z’n tweeën?

Je kunt een portret sessie boeken tot maximaal 2 personen. Meer mensen is geen probleem hoor, maar dan maken we ook een groepsfoto en dan wordt het groepsfotografie.

Portret fotografie voor ondernemers?

Waarom speciaal een artikel voor ondernemers? Zoals wij al in bovenstaand artikel schreven, worden onze foto’s standaard afgewerkt met een sRGB kleurenprofiel.

Wilt u een brochure laten maken, en gaat u, als ondernemer naar een drukker met dit sRGB kleurprofiel, krijgt u waarschijnlijk het verzoek om de foto’s met een ander kleurprofiel aan te leveren. Het mengen van kleuren met een sRGB profiel is bijna niet mogelijk. Daarom moeten we voor ondernemers een ander kleurenprofiel aanmaken bij de aangeleverde foto’s. Dat wordt een CMYK kleurenprofiel. Uw drukker kan dan de foto’s qua afdruk bijstellen.

Naast portret fotografie hebben wij ook fotografie om beeldmateriaal te verschaffen voor uw website. Dat kan uiteraard uzelf zijn, maar ook uw bedrijf. Uw bezigheden, wellicht een blije klant. etc.

Al ons aangeleverd beeldmateriaal mag u rechtenvrij gebruiken voor uw bedrijfsdoeleinden.


info bedrijfsfotografie

Bekijk anders even onze verrassende prijzen….Onze prijzen

Of laten we meteen even kijken of er nog een datum vrij is!U vult dit formulier in als vrijblijvende optie om een datum in te plannen. Na binnenkomst krijgt u van ons een bevestiging of een alternatieve datum. Bij bevestiging dat de datum nog vrij is, ontvangt u direct een link om uw reservering definitief te maken.

Ik heb interesse in de volgende fotoshoot:

Deze shoot moet plaats vinden:

Ik wil dit graag plannen op de volgende datum:

Neem contact met ons op

Via WhatsApp

Stuur je WhatsApp bericht naar 0619988017

Mail ons

Ga naar onze CONTACT pagina