Newborn fotografie-old

Newbornfotografie Fotostudio Heemskerk

Newborn fotografie

FSH_newbornshoot
Newbornshoot Fotostudio Heemskerk
Newbornfotografie Fotostudio Heemskerk
Fotostudio Heemskerk - newborn fotografie
FSH-newborn fotografie

Pasgeboren baby’s hebben hun ogen zo’n 20 uur per dag gesloten. Meestal wordt de baby dan ook slapend gefotografeerd. Het moment net na een voeding is het beste moment om de baby vast te leggen. Jouw kindje is dan verzadigd na de voeding en ligt vaak rustig te slapen.

Wij maken een newbornshoot als de baby tussen de 1 en 5 maximaal 6 weken oud is. Het liefst zien we een baby in de periode tussen de 7 en 21 dagen. In deze periode heeft de baby vaak nog de neiging om de foetushouding aan te nemen. Een prima gelegenheid dus om een mooie shoot te maken.

Heeft u een baby die ouder is dan deze 5 á 6 weken? Neem dan contact op met ons voor de mogelijkheden.

De reden hiervan is, dat wij uw baby niet meer kunnen vastleggen met de attributen voor een babyshoot die daarvoor gemaakt zijn. Of uw baby is in dat geval al te groot, of beweegt al teveel wat niet de bedoeling is.

Wij willen graag jullie baby in pure vorm vastleggen. Wij zullen nooit de baby fotograferen in een onnatuurlijke pose.

Wij willen de baby zo comfortabel mogelijk vastleggen.

Op bescheiden schaal maken wij gebruik van attributen.  Hebben jullie zelf accessoires waarmee jullie baby op de foto kan, prima!

Uiteraard is het hartstikke leuk als papa, mama, broertje of zusje ook op de foto gaan. Newbornshoots doen we uitsluitend nog in onze studio. Omdat daarmee de setting optimaal gerealiseerd kan worden.

Heerlijke ervaring

Newbornsessies in de studio kunnen wel wat tijd in beslag nemen. Wij nemen ook de tijd voor jullie. Koffie en/of thee staat altijd klaar!

De studio is lekker op temperatuur en alle accessoires worden na elke sessie gewassen. Hoewel wij niet aan ‘wrapping’ doen, creëren wij wel verschillende situaties. Op deze manier kunnen wij alle kleine details vastleggen.

Wat gaan wij doen…

Wij maken gebruik van een aantal attributen. We starten meestal met een poseertafel voor baby’s. Op deze tafel kunnen de baby’s in hun favoriete kledingstuk gelegd worden om door ons te worden gefotografeerd. Wij letten dan vooral op handjes, voetjes, oortjes etc. Kleine details die snel zullen verdwijnen als ze groeien.

Ook zullen we je baby uitgebreid van voren, opzij en van bovenaf op de foto zetten.

Ook maken wij gebruik van de beanback. Een grote zachte gevulde zak waar de baby lekker kan wegdommelen. Ook in deze situatie zullen wij jou baby rondom en van bovenaf fotograferen.

 

poseertafel

Baby op de poseertafel.

 

Handjes van de baby

Oog voor handjes

 

Voetjes van de baby

Aandacht voor de kleine voetjes

 

Beanback

je baby op de beanback om lekker weg te dommelen.

 

 

dreamcatcher

Dromen vangen in de ‘dreamcatcher’….

 

Bij papa of mama op schoot

Alleen oog voor jou baby

 

Geborgenheid bij papa of mama

Lekker veilig bij papa of mama op schoot

 

Weegschaal

Poseren op onze ouderwetse weegschaal

 

Tevens hebben wij diverse props waar gebruikt van kan worden gemaakt voor de shoot.

Ook is het leuk als papa of mama zelf persoonlijke attributen meenemen voor de shoot. Bijvoorbeeld het geboortekaartje, of een leuke speen of gekleurd knuffeltje.

Waar u wel rekening mee moet houden is de kleding van uw baby zelf. Neem gerust uw favoriete kledingstukken mee.  In de studio is een aankleedkussen aanwezig, dus de mogelijkheid bestaat om uw baby van kleding te laten wisselen.

Voorkom teleurstellingen…

In bovenvermelde tekst kunt u lezen dat het mooiste moment om de baby vast te leggen is tussen de 1 en 3 weken. Wanneer je dit ook daadwerkelijk van plan bent, reserveer tijdig. Ben je bevallen, overleg direct met ons voor een datum. We maken het regelmatig mee, dat ouders eerst nog 1 á 2 weken wachten en vervolgens een afspraak voor een shoot willen inplannen. In het gunstigste geval hebben we binnen een week plek, maar het komt vaak voor dat we pas over 3 weken plek hebben.

De baby is dan dus al ouder dan de gewenste 3 weken. Voorkom dus teleurstelling en boek tijdig!

Opa’s en oma’s opgelet!

Wilt u een leuk cadeau geven? Wij hebben ook een cadeaubon voor een fotoshoot! Niet alleen voor newborn shoot maar ook voor portret fotografie, kinderfotografie etc. Tot maximaal 2 personen. Ontzettend leuk om te geven, en wellicht zit er dan ook een foto voor u in.


Meer info

Bekijk anders even onze verrassende prijzen….


Onze prijzen

Heb je nog vragen? Stel ze gerust!

via WhatsApp

Stuur je berichtje naar:
06-19988017

Via de mail

Ga naar onze CONTACT pagina

Datum overleggen