CAKE SMASH FOTOGRAFIE

Cakesmash fotografie bij Fotostudio Heemskerk


Facebook-f


Instagram

Cake Smash fotografie

Met zulke foto’s aan de wand lach je altijd…

Fotostudio Heemskerk

Voor je het weet wordt je baby 1 jaar en gaat verder als ‘dreumes ‘. Een mijlpaal uiteraard! Hij of zij wordt prachtig aangekleed en mag ter ere van die eerste verjaardag heerlijk in zijn of haar eigen taart graaien.

Deze Smash-Cake fotografie is overgewaaid uit de VS en staat garant voor prachtige en hilarische foto’s.

Wij zorgen voor de taart, dat is een taartje in de vorm van een grote cupcake met botercremé en slagroom.

U heeft dus geen troep in huis. Wij maken de foto’s hier in de studio! Is dat niet makkelijk?

Wilt u een eigen taart meenemen? Geen probleem! Neem vooraf even contact met ons op, dan staan wij niet in de keuken (-:

U dient zelf de kleding mee te nemen. Wij hebben wel leuke accessoires, zoals een petje, strikje etc maar geen complete kleding sets.

Wij adviseren om twee setjes mee te nemen. Eén setje om foto’s te maken zonder cake. De jarige job wordt dan eerst in zijn feestelijke kleding gefotografeerd.

Vervolgens kunt u hem of haar omkleden in kleding die wel een stootje kan hebben. De taart wordt tevoorschijn gehaald en het feest kan beginnen.

Uw kind zal even moeten wennen aan het feit dat hij/zij een taart voor zich krijgt geschoteld die ook helemaal voor hem of haar is. Maar als eenmaal de bedoeling duidelijk is, levert dit hilarische foto’s op!

Het grote voordeel van twee kleding setjes is dat mocht de kleding bij de reportage zo smerig worden van de taart, dan heeft u tenminste nog een schoon setje bij u, om uw kindje weer schoon mee naar huis te nemen.

Fotostudio Heemskerk _ Cake Smash

Reserveer tijdig!

Want voor je het weet moeten wij NEE verkopen, en dat zou eeuwig zonde zijn!  Scroll naar beneden om een CONCEPT  reservering in te plannen. 

FSG_Geen gardarobe

Let op!

Fotostudio Heemskerk beschikt niet over een garderobe met kinderkleding. Je dient voor je kindje dus z’n eigen feestkleding mee te nemen voor de shoot!

disclaimer

 

 

Wij werken normaal gesproken bij onze shoots met flitslampen in de studio. Deze hebben tussen de opnames door tijd nodig om op te laden. Daarmee kan bij een CakeSmash Shoot hylarisch beeld gemist worden. Wij hebben dit opgelost door bij  CakeSmash opname met volcontinue lampen te schieten.

Deze hebben een wat mindere opbrengst dan onze flitslampen. Op dit op te heffen verhogen wij onze ISO waarden   in de instellingen. De ISO waarde regelt de hoeveelheid licht die een camera binnenlaat bij een opname. Een klein nadeel daarbij is dat de afbeelding zeer extreem uitvergroot wat korrelig kan uitzien. U dient daar rekening mee te houden bij uw uitvergroting. Bij een normale afdruk of minimale vergroting tot A4 formaat zal dit niet zichtbaar zijn. Maar bij zeer grote uitvergrotingen, bijvoorbeeld posterformaat kan dit zichtbaar worden. 

Opa’s en oma’s opgelet!

Wilt u een leuk cadeau geven? Wij hebben ook een cadeaubon voor een cake smash shoot! U geen rompslomp in huis en u ontvangt de mooist, komische en hilarische foto’s online. Eventueel kunnen wij ook een foto laten afdrukken. Aan u de keus! In overleg is alles mogelijk.Meer info

Bekijk anders even onze verrassende prijzen….


Onze prijzen

Heb je nog vragen? Stel ze gerust!

via WhatsApp

Stuur je berichtje naar:
06-19988017

Via de mail

Stuur je mail naar:

vraagaan@fotostudioheemskerk.nl


Datum overleggen

Copyright by Fotostudio Heemskerk | Fotografie & Webdevelopment


contact


Datum overleggen


Facebook-f


Instagram